5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Gençler'de neşeli idman

Beşiktaş maçı hazırlıklarını tek idmanla sürdüren Gençlerbirliği'nde futbolcular, İsmail Güldüren ve basın danışmanı Yetkiner Mayda'yı karın içine atarak, neşeli bir antrenman geçirdi..

Antrenman başlamadan önce futbolcular, teknik direktör Mesut Bakkal ve yardımcı antrenör Cengiz Demirel'in talimatıyla basın danışmanı Yetkiner Mayda'yı, idman bitiminde de İsmail Güldüren'i birikmiş karın içine atarak eğlendiler.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana kolu kırılan takım kaptanı Erkan ve kendisine kulüp arayan Brezilyalı futbolcu Marcio Oliviera dışında tüm futbolcular katıldı. İdmanda Mehmet Nas sakatlık geçirirken, bu oyuncunun durumunun ciddi olabileceği öğrenildi.

Öte yandan Mesut Bakkal, ''Memorial Hastanesi 11 Altın Adam'' Yarışması'nda, Aralık ayının en başarılı teknik direktörü oldu. Bakkal, ödülünü 6 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da yapılacak törenle alacak.

OLIVIERA KULÜP BULAMADI

Gençlerbirliği'nin gözden çıkardığı ve kendisine kulüp bulması için izin verdiği Brezilyalı futbolcu Marcio Oliviera'nın çalışmaları şu ana kadar sonuç vermedi.

Devre arası kampına 6 gün geç katılan ve bu nedenle de 80 bin dolar para cezası alan Oliviera'nın bu süre içinde sözleşmesi gereği kulüpten 17 bin dolarlık aylığını almayı sürdürdüğü öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 17:14:15
Güncelleme :30 Ocak 2006 Pazartesi 17:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?