1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gençler'in çıkışı sürecek

Gençlebirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Samsunspor yenilgisinin hedeflerini değiştirmediği ve bu hedeflerine ulaşmak için hafta sonunda oynayacakları Diyarbakırspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve Genel Menajer Hasan Çetinkaya, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Samsunspor maçında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirten Bakkal, "Samsunspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık. Maçın 85 dakikasını 10 kişi oynadık. Samsunspor'a karşı gerçek performansımızı sergileyemedik. Hedeflerimize ulaşma yolunda bu maçı kazanmalıydık. Ama gösterilen kırmızı kart bütün palnlarımızı alt üst etti. Şimdi önümüzde Diyarbakırspor maçı var. Hedeflerimize ulaşmak için Diyarbakırspor maçını kazanmalıyız. Diyarbakırspor maçıyla yeniden galibiyet serisine başlamak isityoruz" diye konuştu.

Bakkal ara transfer döneminde ise önceliği golcü oyuncu olmak üzere takıma 1-2 takviye yapacaklarını belirterek, golcü oyuncu olarak Beşiktaşlı Veysel ile ilgilendiklerini söyledi.
Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Hasan Çetinkaya ise basında Gençlerbirliği oyuncularıyla ilgili çıkan transfer haberlerinin oyuncuların kafasını karıştırmaya yönelik olduğunu ifade ederek, "Biz daha önce de 'Hiçbir oyuncumuzu vermeyeceğiz' dedik. Ama buna rağmen sözleşmesi devam eden oyuncularımıza teklifler yapılıyor. Futbolcularımızın kafasını karıştıracak görüşmeler yapılıyor. Bizde bu durumdan rahatsızlık duyuyoruz. Takımımızdan hiçbir oyuncunun ayrılmasını istemiyoruz" dedi.

Çetinkaya, ara transfer dönemi için Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde oyuncu taraması yaptıklarını ve kendilerine en uygun futbolcuyu bulmaya çalıştıklarını kaydetti. Çetinkaya, eski oyuncuları Josip Skoko'nun ise teknik direktör Mesut Bakkal ile çalışmayı istedeğini, bu durumun ise gelecek hafta kesinlik kazanacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 15:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?