1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gençlerin Transfer bombası Elber

Gençlerbirliği, ara transfer döneminde taraftarlarına sürpriz yaparak transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Kırmızı-siyahlılar, dünyaca tanınmış golcü oyuncu Giovanne Elber'in transferinde son noktaya geldi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın isteği doğrultusunda golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Gençlerbirliği, Brezilyalı yıldız Giovanne Elber'i Türkiye'ye getiriyor. Gençlerbirliği'nin yıldız oyuncusu Isaac'in Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle Turkcell Süper Ligi'nin 2. yarısının başındaki maçlarda oynayamayacak olması nedeniyle golcü oyuncu arayan Gençlerbirliği, aradığı futbolcuyu Almanya'da buldu.

Genel Menajer Hasan Çetinkaya, Elber ile ilgilendiklerini doğrularken, görüşmelerin sürdüğünü ve yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde Ankara'ya gelmesini beklediklerini söyledi.

33 yaşındaki golcü oyuncu Almanya'da Bayern Münih formasıyla gol kralı olmuş, daha sonra transfer olduğu Olympic Lyon'da da takımının gol yükünü çekmişti. Bu sezon başında tekrar Almanya'ya dönerek Borussia Monchengladbach formasını giymeye başlayan Elber, teknik direktörüyle yaşadığı problemler nedeniyle sözleşmesini feshetmişti.

Şu anda boşta bulunan yıldız oyuncuyla yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve Elber'in de Gençlerbirliği'ne transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 13:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?