1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gökhan Zan'a Ankaraspor kancası

Ara transfer döneminde defansını güçlendirmek isteyen Ankaraspor, Beşiktaş'ın genç defans oyuncusu Gökhan Zan'ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda defans bölgesinde revizyona giden Ankaraspor, Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan'ı transfer etmek istiyor. Defans oyuncuları Savaş, Şenol ve Ramazan'ın Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından gözden çıkartılmasının ardından Mavi-beyazlı ekip, bu oyuncuların yerlerini doldurmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Daha önce Çek Cumhuriyeti'nde oyuncu izleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Gökhan Zan'ı ligin ikinci yarısında kadrosunda görmek istiyor. Gökhan Zan'ın da eski hocası Rıza Çalımbay ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Bu arada, Ankaraspor ile Beşiktaş arasında Gökhan Zan'ın transferi için yapılan görüşmelerde ise takas formülü ön plana çıktı. Ankaraspor, Siyah-beyazlı kulübe Gökhan'a karşılık, Erman Özgür ve Mustafa Sarp'ı önerdi. Bu sezon 3'ü UEFA Kupası maçında olmak üzere 8 kez Beşiktaş formasıyla ilk 11'de mücadele eden 24 yaşındaki defans oyuncusu Gökhan Zan 704 dakika sahada kaldı.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 12:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?