1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Golcüler iddialı konuştu

Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında Ankaraspor'un son dakikasına 2-1 mağlup girdiği Trabzonspor maçının uzatma dakilarında attıkları gollerle Mavi-beyazlı ekibe galibiyeti getiren Ersen Martin ve Emre Aktaş gelecekle ilgili ümitli konuştu.

Ankaraspor'da zorlu Trabzonspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0 mağlup kapatıp, 2. yarıda ise bir oyuncusu kırmızı kart görmesine rağmen karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmanın sevinci yaşanıyor. Trabzonspor karşısında ilk yarıyı Yattara ve Szymkowiak'ın golleriyle 2-0 geride kapatan mavi-beyazlılar, son yarım saatini 10 kişi oynadığı maçın uzatma dakikalarında Ersen Martin ve Emre Aktaş'ın attığı gollerle gelen 3 puanın mutluluğunu yaşıyor.

Bu sezon Turkcell Süper Ligi'ndeki ilk golünü 90. dakikada Trabzonspor ağlarına göndererek, maçta dengeyi sağlayan Ersen Martin, "Trabzonspor maçını kazanacağımıza inanıyorduk. 10 kişi kaldığımız anlarda bile en kötü ihtimalle sahadan 1 puanla ayrılacağımızı biliyorduk. Galatasaray mağlubiyetinden sonra üzerimize çok gelindi. Önümüzde Kayseri Erciyesspor maçı var. Bu maçı da kazanıp tüm Türkiye'ye Ankaraspor'un nasıl bir takım olduğunu göstermek istiyoruz. Bende yaşadığım sakatlık sıkıntısını tamamen atlattım. Gollerim devam edecek" diye konuştu.

Sezon başında İnegölspor'dan trasfer edilen 19 yaşındaki genç yetenek Emre Aktaş ise kendisine güvenenleri mahçup etmemenin haklı gururunu yaşıyor. İlk olarak 3 hafta önce takımı Sivasspor karşısında 1-0 yenik durumdayken oyuna girip beraberlik golünü atan genç yıldız adayı, bu kezde uzatma dakikalarında Trabzonspor'u yıkan isim oldu.

2-2 devam eden maçın son saniyelerinde galibiyet golünü atan Emre Aktaş, "Beni ilk olarak takıma Samet Aybaba aldı, Rıza Hoca ise bana güvendi ve şans verdi. Ben de bu şansı değerlendirmeki çin elimden geleni yaptım. Bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen haftalarda daha çok şans bulup Ankarasporn'un başarısı için elimden geleni yapmak istiyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 13:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?