5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kulüpler Birliği, FB'nin amblemini kaldırmadı

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan daha önce ayrıldığını açıklayan Fenerbahçe Kulübü'nün amblemi, Kulüpler Birliği'nde sergilenmeye devam ediyor. 

Kulüpler Birliği, bu sezon Ankara'daki ilk toplantısını yaparken, toplantı salonunun girişinde yer alan birliğe mensup takımların amblemlerinin yeni sezona uygun hale getirilmediği görüldü. Kulüpler Birliği Vakfı'nın Balgat'da yer alan binasında kulüp temsilcilerinin kullandığı toplantı odasının girişinde yer alan birlik üyesi takımların amblemlerinin değiştirilmediği ortaya çıktı. Toplantı odasının girişinde Kulüpler Birliği ambleminin altında birliğe üye 18 Süper Lig kulübünün amblemleri bulunuyor. Ancak bu amblemde geçtiğimiz sezon Kulüpler Birliği ile tartışma yaşayarak, birlikten ayrıldığını açıklayan Fenerbahçe'nin amblemi de bulunmaya devam ediyor. 

Alfabetik sıraya göre dizilen amblemlerde Fenerbahçe amblemi 6. sırada yerini almaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin ambleminin bulunduğu duvarda geçtiğimiz sezon Süper Lig'de mücadele eden ve Kulüpler Birliği Vakfı'na üye olan takımların amblemleri da bulunurken, bu sezon Süper Lig'e yükselerek, Kulüpler Birliği'ne katılan 3 takımın amblemleri ise unutuldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden Diyarbakırspor, Samsunspor ve Malatyaspor'un amblemleri toplantı odasının girişinde sergilenmeye devam ederken, bu sezon Süper Lig'e yükselen Antalyaspor, Bursaspor ve Sakaryaspor'un amblemleri ise yeni sezonda Ankara'da ilk toplantının yapıldığı Kulüpler Birliği'nde unutuldu.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 13:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?