1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Mehmet Yılmaz başka bahara kaldı

Gençlerbirliği, ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Trabzonspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yılmaz'ın transferinden vazgeçti.

Kırmızı-siyahlı ekibin yıldız oyuncusu Isaac'ın Afrika Uluslar Kupası maçlarına katılacak olması nedeniyle Turkcell Süper Ligi'nin 2. yarısının başlarında sıkıntı yaşamak istemeyen Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın isteğiyle Mehmet Yılmaz ile ilgilenen Gençlerbirliği, golcü oyuncunun transferinden vazgeçti.

Mehmet Yılmaz'ın transferi için bordo-mavili yönetim ile masaya oturan Gençlerbirliği yönetimi golcü oyuncuyu istedi. Takasın gündeme gelmediği görüşmelerin ardından kırmızı-siyahlı kulüp yüksek maliyetinden dolayı Mehmet Yılmaz'ın transferinden tamamen vazgeçti.
Öte yandan, Trabzonspor'un kırmızı-siyahlı kulüpten ısrarla istediği Uğur Boral'ın transferine ise izin verilmeyeceği öğrenildi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın başarılı olan takımı bozmak istemediği ve takımdan hiçkimsenin ayrılmasına izin vermeyeceği belirtildi. Bakkal'ın genç oyunculardan oluşan ekibine güvendiği ve ligin 2. yarısına da aynı oyuncularla devam etmek istediği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 13:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?