5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Mesut Bakkal: Lige hazırız

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mesut Bakkal, "Bu maçı kaybederiz diye bir düşüncemiz yok. Kaybetsek de, mücadelemizle alkışlanacağımız bir maç olacağına inanıyorum" dedi.

2005-2006 sezonunun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçına kadar çalışmalarını bu kentte sürdürecek. Kırmızı - siyahlılar'ın başarılı çalıştırıcısı Mesut Bakkal, "Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Oynadığımız 5 hazırlık maçını da kazandık. Zaman zaman istediğimiz oyun düzenini sahaya yansıtırken, zaman zaman da kötü oynadık. Ancak, sahadaki kazanma arzusu ve mücadele çok iyiydi. Tek eksiğimiz Nijerya Milli Takım kampı nedeniyle aramızda bulunmayan İsaac" diye konuştu.

"İkinci yarıda çok mücadele eden, bol gol atan, izleyenlere zevk veren ve sürekli kazanma arzusu ile oynayan bir ekip izleteceğiz" diyen Bakkal, Fenerbahçe ile atmosferi yüksek bir maç oynayacaklarını söyledi. Genç teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sahaya çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu maçı kaybederiz diye bir düşüncemiz yok. Kaybetsek de mücadelemizle alkışlanacağımız bir maç olacağına inanıyorum."

Gençlerbirliği'nin hedefinin en azından UEFA Kupası'na katılmak olduğunun altını çizen Mesut Bakkal, "Şu an UEFA Kupası şansı en yüksek ekiplerden biriyiz. Bunu lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" diye sözlerine son verdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 14:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?