5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Wederson topla buluştu

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarı hazırlıklarını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Antalya'da sürdürüyor.

Mavi-beyazlılar bu sabahki antrenmanda, düz koşunun ardından, dar alanda top kapma çalışması yaptı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenmanın son bölümünde ise futbolcularına duran top çalışması yaptırdı. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Murat, Batak, Kürşat ve Tita katılmazken, sakatlıktan kurtulan Wederson ilk kez topla çalıştı. Antrenmanda Çalımbay, golcü oyuncu Jaba ile yakından ilgilendi.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yabancı oyuncuların kampa geç katılması nedeniyle takım olarak istedikleri şekilde çalışamadıklarını, ancak diğer oyuncuların kamp dönemini çok iyi geçirdiklerini söyledi. Sezonun ikinci yarısının, ilk yarıya oranla daha zor geçeceğinin altını çizen Çalımbay, "Antalya'da oynadığımız maçların sonucunun hiçbir önemi yok. Bizim için önemli olan ligde oynayacağımız maçlar. Önümüzdeki zamanı iyi bir şekilde değerlendirip, lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Ligde telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Futbolcularım da bunun bilincinde. Sezonun ikinci yarısında kendi evimizde oynayacağımız ilk 3 maç bizim hedefimizin ne olacağını gösterecek. Bu 3 maçı en iyi şekilde bitirirsek üst sıralara oynarız. Ligde takımlar arasında fazla bir puan farkı yok. Ne olacağı belli olmaz. Ligde ikinci yarıda büyük bir savaş olacak. Büyük bir mücadele yaşanacak. İkinci yarıda bütün takımları zorlu bir lig bekliyor" diye konuştu.

Öte yandan sezon başında Çaykur Rizespor'dan Beşiktaş'a, oradan da Trabzonspor'a transfer olan ve son olarak Ankaraspor ile anlaşan Kürşat'ın ligin ikinci yarısında futbol oynayabilmesi için yapılan girişimlerin sonuç vermeye başladığı ve yıldız oyuncu için Futbol Federasyonu'ndan izin çıkmasının beklendiği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 15:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?