4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Ziya Doğan'ın Başkent sevdası

Trabzonspor, Ankaragücü'nden Ceyhun Eriş'i kadrosuna katarak bu sezon Ankara'dan 6. futbolcu transferini gerçekleştirmiş oldu.
Başkent Ankara, bu sezon Trabzonspor'a sattığı futbolcularla adeta Bordo-mavili ekibin futbolcu fabrikası haline geldi. Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'ni çalıştıran ve Ankara'da top koşturan futbolcuları yakından tanıyan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu sezon futbolcu transferinde tercihlerini başkent takımlarının oyuncularından yana kullandı.
Ziya Doğan'ın istekleri doğrultusunda Trabzonspor, Ankara'yı Süper Lig'de temsil eden Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden 2'şer futbolcu olmak üzere toplam 6 futbolcu transfer etti. Sezon başında Ankaraspor'dan Ersen Martin ve Musa Büyük'ü transfer eden Bordo-mavililer, Ankaragücü'nden de golcü futbolcu Umut Bulut'u renklerine katmıştı. Süper Lig'in ilk yarısının Trabzonspor'un istediği gibi geçmemesi Ziya Doğan'ı yeniden transfer arayışına itti. Devre arası transfer döneminde rotasını yeniden Ankara'ya çeviren Trabzonspor, 3 futbolcuyu daha transfer etmeyi başardı. Devre arası transfer döneminde Gençlerbirliği'nden Ayman Abdelaziz ve Fredrik Risp'i transfer eden Trabzonspor, son olarak Ankaragücü'nün yıldız orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş'in transferinde mutlu sona ulaştı.
Ankara'dan 6 futbolcuyu renklerine katan Trabzonspor'un bu sezon ayrıca transfer gündemine Gençlerbirliği'nden Erkan Özbey, Ankaragücü'nden Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak ile Ankaraspor'dan Adem Koçak da gelmişti.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 11:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?