28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Polisten kaçarken kara saplandı

Çankaya'da alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen bir sürücü, karakol ekibinden kaçarken kara saplandı. Yüzünü kameralardan saklayan sürücünün aracını, saplandığı yerden polisler çıkardı.

Akşam saat 22.00 sıralarında Kızılırmak Caddesi üzerinde devriye gezen karakol ekibinin önüne aniden Bayındır Sokak'tan bir minibüs çıktı. Ekip otosunun sürücüsü minibüsü kullanan Hayrettin Torun'a uzun farlarını yakarak dikkatli seyretmesi konusunda uyarıda bulundu.

Minibüsün polisleri görünce daha da hızlanması üzerine takibe başlayan karakol ekibi, aracı bir müddet sonra yakaladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Torun, yolun kıyısında birikmiş karlara saplandı. Torun ve yanında bulunan yabancı uyruklu bayanı araçtan indiren polisler, her ikisini de ekip otosuna bindirerek kimliklerini ve aracın plakasını sorguladı. Torun'un alkollü olduğunun anlaşılması üzerine olay yerine trafik ekipleri çağrıldı.

Yapılan kontrollerde 146 promil alkollü çıkan Torun, kendisini görünteleyen basın mensuplarından yüzünü gizledi. Minibüsü parka götürmek isteyen ekipler, kar engeline takıldı. Birikmiş karlar sebebiyle bir türlü yola çıkamayan araç için, karakol ve asayiş ekipleri seferber oldu. Minibüsü dört bir taraftan itekleyen polisler, ilginç görüntüler oluşturdu. Alkollü sürücünün de aşağı inerek iteklediği araç, yoğun çabaların ardından saplandığı yerden çıkarıldı.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 12:37:14
Güncelleme :30 Ocak 2006 Pazartesi 12:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?