18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Ankara:Çubuk AKP adayından önemli açıklamalar

Çubuk eski Belediye Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Belpa Genel Müdür Yardımcısı Ak Parti Çubuk Belediye Başkan A.Adayı Süleyman Haksever önemli açıklamalar yaptı:

Çubuk’un durumu ortada. Ekonomik ve kültürel alanda birçok eksiklikler var. Belediye Başkanlığım zamanında yapılan etkinlikler şimdi yapılmıyor. Çubuk’un birçok sokağı bizim yaptığımız asfaltlarla duruyor. Tamirini bile yapamıyorlar. İlçemizin bu durumu beni üzüyor. Çubuk gelecekte mutlaka metropol bir ilçe olacak biz görevi aldığımızda ilçemizi Allah’ın izniyle çağdaş, yaşanabilir hale getireceğiz, yarınlara Çubuk bizimle adeta koşacak bunu tüm yüreğimle buradan haykırıyorum.  

- Afet bölgesi ilan edilen ilçemiz, sürekli göç vermektedir. İlçeyi bu durumdan kurtarıp, büyük ve orta ölçekli sanayisiyle, fabrikalarıyla, sosyal tesisleriyle göç alan bir ilçe haline getireceğiz.

- Temelini attığımız ancak halen tamamlanmamış olan huzur evini en kısa zamanda çalışır hale getireceğiz.

- Çubuk Ankara yolunun tamamlanmasını sağlayacağız.

- Tüm yollar en kısa zamanda asfatlanarak, kaldırımları tamamlanacaktır. Çubuk^ta trafik sorununa kesin çözümler getirilecek, sinyalizasyon sitemi çalıştırılacak, otoparklar açılacaktır.
- Hanımlarımız için lokal açılacak, genlerimiz için sportif ve kültürel faaliyetlere önem verilecektir.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2004 Pazar 19:30:11
Güncelleme :9 Ağustos 2004 Pazartesi 16:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa IP: 78.169.196.xxx Tarih : 30.10.2008 16:16:49

teşekürler başkanım hayırlı olsun