18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

DYP Çubuk adayını tanıttı


Çubuk- DYP Çubuk  İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Cumartesi günü Belediye Başkan adayı Mimar M.Emin Ertürk’ü Belediye Düğün Salonunda düzenlediği toplantı ile  vatandaşlara ve partililere tanıttı.
 Törene DYP Genel Başkan Yardımcısı S.arıkan Bedük, Ankara İl Başkanı Nevzat Karataş, Eski Bakanlardan Bilal Güngör, Mrk. Karar Yön. Kur.Üyesi Mehmet Aypek katıldı.
  Toplantının açılış konuşmasını DYP Çubuk İlçe Başkanı Fikri Kılıç yaptı. Toplantıda ayrdıca S.Arıkan Bedük ,Nevzat Karakaş ,Bilal Güngör ve Çubuk’umuzun renkli siyasetçilerinden DYP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Aydos  konuştu.
 Ağacı  Diksek Kazanırız
Çubuk siyasetinin duayenlerinden Celalettin Aydos konuşmasında yine iktidara yüklendi. “Çubuk yıllardır Türkiye genelinde  seçimlerde sağ partilere oy veren ilk on ilçenin içinde olmuştur.  Kasım seçimlerinde de Ak Parti’ye % 65 oy verdi. Fakat bugüne kadar %65 oy alan iktidar partisi birbuçuk yılda Çubuk’a hangi hizmeti getirdi. İlçe yöneticileri iki üç parçaya bölünmüş , belediye başkanlığı koltuğunu nasıl biz alırız hesabının peşine düşmüşler.  Aldığımız %65 oy ile Çubuk’ta ağacı koysak Belediye başkanlığını alırız diyorlarmış.
Ağacı diksek kazanırız, Allah,Allah böyle şey olurmu ya ? Bu millet ağaç mı da , ağaca oy verecek”dedi.
Belediye Başkan adayı Mimar M.Emin Ertür yaptığı konuşmada “ DYP olarak Çubuk’ta belediye başkanlığını kazanmak için çalışacağız. Belediyeciliği ve Çubuk’un sorunlarını çok iyi biliyoruz. Partili arkadaşlarımla birlikte çalışarak DYP bayrağını Belediye’ye dikmek için çalışacağız”dedi.
Yeni Haber Gazetesi
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2004 Salı 13:25:00
Güncelleme :11 Şubat 2004 Çarşamba 13:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?