23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Başkan muhtarları dinledi

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Büyükşehir Belediye Yasası ile mahalleye dönüşen 23 mahallenin muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediye sınırlarının genişlemesinden sonra mahalle statüsü kazanan köylerin sıkıntılarının tespiti ve acil çözüm bekleyen problemlerin belirlenmesi için yapılan toplantıda mahallelerin öncelikli problemlerinin içme suyu, kanalizasyon ve yolların asfaltlanması olduğunu belirten muhtarlar, kullanılmayan ancak görüntü kirliliğine neden olan ve tehlike arz eden harabe haline gelmiş binaların yıkılması konusunda da Kazan Belediyesi’nden yardım talebinde bulundular.

Kazan Belediyesi Mavi Ay Halkla İlişkiler salonunda yapılan istişare toplantısında muhtarları tek tek dinleyen Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ilgili birimlere iletilmek üzere notlar aldı. Başkan Ertürk, Kazan’ın metropol olmasıyla birlikte belediyenin faaliyet alanının da genişlediğini ve mahalleye dönüşen köylerde bir geçiş süreci yaşandığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin de bu konuda çalışmalar yaptığını belirten Başkan Lokman Ertürk, karşılıklı hoşgörü ve anlayışla bütün sorunların üstesinden gelineceğini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 13:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?