8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

ESKİŞEHİR'E YENİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ

İstanbul’un her yeri alışveriş merkezi olduktan sonra, şirketlerin yeni gözdesi Anadolu şehirleri. Şu anda pek çok şehirde alışveriş merkezi inşaatları sürüyor. Bunlardan biri birkaç gün içinde hizmete girecek: Eskişehir Espark 31 Ekim’de açılıyor. Bu alışveriş merkezinde yüzlerce moda, yiyecek içecek ve sağlık markası var.

İLHAMI İPEK YOLU

Eskişehir’de açılacak olan Espark ise 44 bin metrekare. Yaklaşık iki bin kişiye istihdam sağlayacak olan alışveriş merkezi, şehrin en büyük alışveriş merkezi olacak. İçinde barındırdığı mağazalar, lokanta ve kafelerin ise İstanbul’daki alışveriş merkezlerinden aşağı kalır hiçbir yanı yok. Büyük tüm mağazalar, yiyecek ve içecek firmalarının neredeyse tamamı burada var.

Espark, 140 mağazası, 4 katlı 1100 araç kapasiteli otoparkıyla 31 Ekim’de açılıyor. Bulunduğu noktanın İpek Yolu’nun üzeri olması, projeyi hazırlayanlara da ilham vermiş. Mimarisinden mekanın vizyonuna kadar her şey İpek Yolu’ndan ilham alınarak hazırlanmış. ve restoranları da mevcut.

Espark’ta neler var

Dünyaca ünlü C&A ve Media Markt gibi önemli markalar, İstanbul’dan sonra ilk kez Anadolu’da Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi’nde yer alıyor. Bunların dışındaki bazı markalar ise; Accessorize, Adidas, Adil Işık, Benetton, Nike, Oysho, Pierre Cardin, Pull & Bear, Vakko, Vera Moda, Kappa, Levi’s, Little Big Bernardo, Bershka, Steve Madden, Stefanel, So Chic, Stradivarious, Mango, Marks & Spencer, LCW, Mavi Jeans, Cacharel, Camel Active, Dagi, De Facto, Derimod, Desa, Douglas, İpekyol. Bolulu Hasan Usta, Cafe De Cafe, Burger King, Göksü Lokantası, Gonzi Cafe, HD İskender, İkbal, Mado, McDonald’s, KFC, Özsüt, Pizza Hut, Pide Köy, Schlotzky’s Cafe, Sbarro gibi yiyecek içecek mekanları da mevcut.

Barış AKPOLAT /Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 14:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?