4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

"İçki parası isteme" kavgası kanlı bitti!

Eskişehir'de meydana gelen kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Olay, Alanönü Mahallesi Akoğlan Sokağı'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte içki içen Murat Elagöz (32), E.U. (25), O.Y. (46) ile H.A. (25) arasında "içki parası isteme" meselesi yüzünden tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle bıçaklanan Elagöz ile H.A. ve darp edilen E.U. yaralandı.

Ağır yaralı Murat Elagöz, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde hemen ameliyata alındı. Ancak, müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını yitirdi. Kavgada bıçakla başından hafif şekilde yaralanıp olay yerinden ayrılan H.A. ile kavgaya karıştıkları öne sürülen darp yaralısı E.U. ve O.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

E.U. polise verdiği ifadesinde, "O.Y.'nin evinde Murat Elagöz ile birlikte içki içtik. Dışarıya çıktığımızda koluma çarpan bir kişi bana yumruk attı. Aramızda arbede yaşandı. Yanımızdan ayrılan sözkonusu şahıs, daha sonra 2 kişiyle birlikte geri geldi. Murat'ı, sonradan adını öğrendiğimiz H.A. bıçakla yaraladı" dedi.

Suçlamayı reddeden H.A. ise, "Benden içki parası istediler. 'Param yok' deyince saldırdılar. Murat Elagöz, belinden bıçak çıkardı. E.U. da bıçakla başıma vurdu" diye konuştu.

Olayla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 16:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?