3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

"Takım tutar gibi siyaset bitti!"

HAS PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHARREM AKAYDIN:

Halkın Sesi Partisi (HAS) Eskişehir Milletvekili adayı Muharrem Akaydın, yeni Türkiye'nin yeni bir sese, yeni bir yola ihtiyacı olduğunu söyledi.

Haftalık pazar toplantısında konuşan Akaydın, Türkiye'deki iktidar ve muhalefet partileri eski Türkiye'nin akordu bozuk seslerini çıkarttığı için yeni Türkiye'nin yeni bir sese yeni bir yola ihtiyacı vardı. İşte bu ses sizin sesiniz Yani ‘Halkın Sesi Partisi’ Soğuk savaşın kavgayı gürültüyü esas alan, kamplaşma siyasetini de geride bırakan, siyasetin uslubunu değiştiren siyaseti yeniden formatlayacak" dedi.

Has Partisinin kamplaşmayı yıkmak için, bölünmeyi önlemek için ilericiler, gericiler bunlar Kürtler bunlar Türkler siyasetine son vermek için geldiğini belirten Akaydın şunları söyledi; "Has Parti takım tutar gibi siyaset yapma devrine son vermek için geliyor. Has Parti Türkiye'de büyük bir hareketi başlatıyor. Has Parti Türkiye'nin vicdanı, irfanı, aklı, insafı ve Has Parti Türkiye'de adalet duygusu yüksek insanların partisidir. Bunun için biz bu büyük sentezin içindeyiz.Yaptığımız işin ne manaya geldiğini 20 sene sonra, 30 sene sonra daha iyi anlayacağız. Türkiye'nin siyasi tarihini yazanlar 1 Kasım 2010'da kurulan parti Türkiye'ye çeki düzen verdi. Bu parti Türkiye'de egemenlerin saltanatına son verdi' diyeceklerdir. Türkiye Ekonomisi 2000 yılından beri Derviş - AK Parti programıyla yürüyor. Bu programın sonunda büyük bir borçlanma ortaya çıkmıştır. Bu modeli değiştirmeden halkın ekonomik olarak gelişmesi asla mümkün olmayacaktır. Biz makası değiştireceğiz, yalana son vereceğiz, Bu modeli yırtıp çöp tenekesine atacağız."

HAS PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHARREM AKAYDIN:
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 15:37:05
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 18:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?