3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

"Yılın Bürokratı"; Savaş Yücel

Merkezi İstanbul'da bulunan Eskişehirli Yönetici ve İş Adamları Derneği (ESYİAD) üyelerince "Yılın Bürokratı" seçilen İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel'e, ödülü törenle verildi.

ESYİAD Başkanı Orhan Barda, İl Emniyet Müdürlüğü Aksu Hizmet Binası'nda düzenlenen törende, İstanbul'da yaşayan Eskişehirli yönetici ve iş adamları olarak 4 yıldır Eskişehir ismini marka yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Kentin hak ettiği yere gelmesi için projeler hazırlıyoruz. Eskişehir ile gurur duyuyoruz. Eskişehir, son yıllarda övündüğümüz bir kent oldu. Güvenlik ve huzur olmazsa, sadece güzel bir Eskişehir tek başına yeterli olmaz. Üyelerimize 'Eskişehir'de yılın bürokratı kim olmalı?' diye sorduk. 472 üyenin tamamı oy birliğiyle Emniyet Müdürü Savaş Yücel'i seçti. Yücel'in hizmetlerini takdirle karşıladık. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Yılın bürokratı seçtiğimiz Savaş Yücel ile gurur duyuyoruz" dedi.

Yücel ise, Eskişehir ve Eskişehirliler ile gurur duyduğunu, kendisinin ve teşkilatın kentle var olduğunu ifade ederek, "Kentteki başarıyı ve huzuru, el ele vererek hizmet ettiğimiz Eskişehirliler'e borçluyuz. Eskişehirli polisini, asayişini kendisi sağladı. Eskişehirli çok özverili ve titizdir. Eskişehir asla doğrudan ayrılmayan insanların olduğu bir kent. 4 yıl sonra emekli olacağım. Eskişehir'de yaşamak istiyorum. Kendimi Eskişehirli olarak görüyorum. Bu insanların içinde mutlu ve huzurluyum. Bana bu ödülü layık gören herkese teşekkür ederim. Çalışmalara devam edeceğim. Kentin daha huzurlu olması için çalışmaya devam edeceğiz. Çıtamızı her gün yükselteceğiz. Ödüle layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Barda, Yücel'e "Yılın Bürokratı" plaketini verdi. Savaş Yücel de, Orhan Barda'ya üzerinde polis teşkilatının amblemi bulunan porselen tabak hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 17:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?