8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

1.5 ton balığı bedava dağıttı

Eskişehir'de bir balıkçı esnafı, hamsinin kilosu 1 YTL'ye düşünce 1.5 ton balığı vatandaşlara bedava dağıttı.

Arifiye Mahallesi Taşbaşı Kültür Merkezi karşısında bulunan Çarşı Balık Market adlı işyerinin sahibi Şahin Coşkun, hamsi balığının ucuzlaması üzerine vatandaşa 1.5 ton balığı bedava dağıttı.

Bahse konu yerde bedava balık dağıtıldığını öğrenen vatandaşlar, işyeri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Hiç balık alamayan vatandaşların olduğunu düşünerek böyle bir uygulama yapmaya karar verdiğini anlatan Coşkun, "Hiç balık alamayan, yiyemeyenler var. Onlar da hamsi yesinler istedik. Hamsi böyle ucuz olursa, bedava balık dağıtımını sürdürmeyi düşünüyorum. Hamsi gerçekten çok ucuz. Kilosu yerinde 1 YTL, hatta 50 YKrş'a kadar düştü. Bize 1 YTL 50 YKrş'a mal oluyor. Ama ben bugün bedava dağıtacağım" dedi.

60 kasa halinde 1.5 ton hamsi, kısa sürede işyeri görevlileri tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Ücret ödemeden en az 2 kilo balık alan vatandaşlar, bedava hamsi dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, işyeri sahibine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 13:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgi sahan IP: 87.244.134.xxx Tarih : 4.12.2007 10:41:23

sahin bey cok guzel dusunmusler biliyosunuzki eskisehirde zengin bolum ne kadar coksa fakir bolgede okadar cok alamayan insanlar icin cok guzel bisey insallah sahin bey gibi insanlar daima olur onlar olduktan sona insanlar bedava balikta yerler bedava ekmekte yerler