4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

103 yaşında hastane gördü

Eskişehir'in en yaşlı kadını Gülsüm Koca, 103 yaşında hastaneyle tanıştı.

Deliklitaş Mahallesi'nde oturan ve Eskişehir'in en yaşlı kadını olarak bilinen 103 yaşındaki Gülsüm Koca, sabah saatlerinde evinde aniden rahatsızlanınca torunu Cevahir ve oğlu Bulut Koca'nın çağırdığı 112 ekibi tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık 10 yıl önce eşi Hüseyin Koca'yı 101 yaşında kaybeden Gülsüm Nine, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alındı. 7 çocuğu ve 30 torunu olan ve torunun torununu gören Gülsüm Koca'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yaşlı kadının torunu Cevahir Koca, "Anneannem hayatında ilk kez hastaneyle tanıştı. Sağlığına gerçekten çok özen gösteren bir kadın. Özellikle hormonlu gıdalardan uzak durarak ve dengeli beslenerek bu yaşına kadar gelebildiğini bize anlatır. 'Sigara ve kötü alışkanlıklardan uzak durun' diye de bize sürekli nasihat eder. Stresten uzak bir hayatı var. Torununun torununu görebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Üresinin biraz yükselmesi nedeniyle rahatsızlanınca hastaneye getirdik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 10:37:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?