3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

18 saat sulama kanalında sıkıştı

Eskişehir’de sulama kanalına uçan otomobilde sıkışan sürücü, 18 saat sonra tesadüfen kendisini fark eden bir kamyon şoförünün ihbarıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ercan K. (59) idaresindeki 26 RU 524 plakalı otomobil, dün akşam saat 19.00 sıralarında Uludere Mahallesi yakınlarındaki köprünün korkuluklarına çarparak, 5 metre yükseklikten sulama kanalına düştü.

Yaklaşık 30 santimetre derinliğinde suyun aktığı kanalda, sıkıştığı araçtan cep telefonuyla yardım çağırmak isteyen Ercan K., bölge GSM şebekesinin kapsama alanı dışında olduğu için kimseye ulaşamadı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olmadığı bölgeden geçen ve tesadüfen kanaldaki aracı gören bir kamyon şoförü, cep telefonunun kullanılabildiği alana giderek, jandarmaya haber verdi.

Yaklaşık 18 saat sıkıştığı araçta mahsur kalan Ercan K., jandarma, itfaiye ve 112 ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılıp, ambulansla Yunusemre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunun muhtelif yerlerinde kırık olduğu bildirilen Ercan K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?