9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

2 çocuğuyla intihara kalkıştı

ESKİŞEHİR’de ayrı yaşadığı eşiyle tartışıp “çocukları sana da bana da yar etmem” diyen Mustafa Yıldız, önce 7 ve 9 yaşındaki 2 kızına tarım ilacı içirdi, ardından da kendisi tarım ilacından içerek intihara kalkıştı. Baba ve 2 kızı hastaneye kaldırıldı.


Olay dün öğleden sonra Eskişehir’in Mihalıççık İlçesinde meydana geldi. 42 yaşındaki Mustafa Yıldız, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Azime Yıldız ile çocukların kimin yanında kalacağı konusunda tartıştı. İddialara göre Mustafa Yıldız, “Çocukları sana da bana da yar etmem” diyerek tartıştığı eşinin evden ayrılmasından kısa süre sonra kızları 9 yaşındaki Zehra ile 7 yaşındaki Zeliha Yıldız’a tarım ilacı içirdi. Mustafa Yıldız daha sonra kendisi de tarım ilacı içti. Bir süre sonra fenalaşan Mustafa Yıldız ile 2 kızını eve gelen yakınları görüp durumu 112’ye bildirdi.

Baba Mustafa Yıldız ile kızları Zehra ve Zeliha Yıldız ambulansla Eskişehir’e getirildi. Mustafa Yıldız Devlet Hastanesi’ne, 2 kızı ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Mustafa Yıldız’ın Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde, Zehra ve Zeliha kardeşlerin de ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatri Servisi Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındıkları, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgli soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

 

DHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 14:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?