5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

3 ayrı bıçaklı kavga: 6 yaralı

ESKİŞEHİR'DE ÜÇ AYRI BIÇAKLI KAVGA: 6 YARALI

Eskişehir'de meydana gelen üç ayrı bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi Fakülte Caddesi'nde A.K. (27), A.R.K. (29), G.T. (23), H.Ç. (20) ile B.Y. (41), N.E. (46), A.Ç. (27) ve Y.G. (25) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle A.K. sağ bacağından bıçaklandı. A.R.K., G.T. ve H.Ç. ise darp neticesinde yaralandı.

Yaralı 4 kişi, 112 ambulanslarıyla kaldırıldıkları Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kavgaya karışan tarafları gözaltına alan polis ekipleri, olayla alakalı soruşturma başlattı.

Üniversite Caddesi'nde ise, bir akaryakıt istasyonundan sigara almak isteyen A.M. (19) ile kimliği meçhul 4 kişi arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle genç, sol bacağından bıçaklandı. Yaralı genç, kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan bıçaklı saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer olay, Erenköy Mahallesi'nde yaşandı. 22 yaşındaki K.S., yolda yürürken yanına gelen kimliği meçhul bir kişi, kendisini göğsünden bıçaklayıp kaçtı. Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan genç, polise saldırganın eşkalini verirken, "Tanımadığım bir kişiydi. Birşey söylemeden beni bıçakladı" dedi. Firari şüphelinin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 11:41:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?