3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

3 ayrı bıçaklı kavga!

Eskişehir'de meydana gelen üç ayrı bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ö.K. (29) bir süre önce dost hayatı yaşadığı S.D.'nin (30) ikamet ettiği Batıkent Mahallesi'ndeki evi telefonla arayıp, çocuklarını görmek istediğini söyledi. Ö.K. telefonda S.D.'nin birlikte yaşadığı T.Ç. (29) ile tartıştı. Bir süre sonra Ö.K.'nin bahse konu adrese gitmesiyle taraflar arasında kavga çıktı. Arbedede T.Ç. bıçakla, Ö.K. de darp neticesinde yaralandı. Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan T.Ç.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Gündoğdu Mahallesi Çevre Yolu'nda yaşanan olayda ise, T.A. (25) şakalaştığı kayınbiraderi E.D.'yi (28) bıçakla kasığından yaraladı. Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürülen E.D. tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Polisin gözaltına aldığı olayın şüphelisi T.A. ise, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Diğer olay, Büyükdere Mahallesi Cemevi karşısındaki park yanında meydana geldi. S.G. (23) ile köylüsü S.Y. (22) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Münakaşa kısa sürede büyürken, kavgaya S.Y.'nin arkadaşları M.Y. (24), M.A. (22) ve E.P. de katıldı. Arbedede 5 yerinden bıçaklanan S.G., getirildiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayın şüphelilerini gözaltına aldı.

Her üç bıçakla yaralama olayıyla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 13:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?