5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

3 ayrı silahlı kavga: 7 yaralı

ESKİŞEHİR'DE BİR GECEDE 3 SİLAHLI KAVGA: 7 YARALI

Eskişehir'de bir gecede meydana gelen 3 ayrı kavgada 2'si tabancayla, 5'i bıçakla olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nde meydana gelen olayda, E.T. (27), H.T. (26) ile A.Y. (27), A.Y. (30), R.K. (17), E.P. (24) ve O.T. (24) arasında "içkili kafeye girme" meselesi yüzünden tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle E.T. göğsünden, H.T. de bacağından tabancayla yaralandı. Yaralılar, 112 ambulansıyla kaldırıldıkları Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. E.T.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan şüpheli 5 kişiyi yakaladı. Çocuk polisince gözaltına alınan yaşı küçük şüpheli R.K., olayda kullandığını öne sürdüğü 7.65 milimetre çapındaki tabancayı ekibe teslim etti. Ancak yaralının birinden çıkan kurşunun 9 milimetre olması üzerine yapılan araştırmada, diğer şüpheli O.T.'den de 9 milimetre çapında bir tabanca ele geçirildi.

Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin otopark girişinde yaşanan olayda ise U.G. (25), S.S. (25), E.B. (26) ve T.Ö. (25) arasında "kız kardeşi rahatsız etme" meselesi yüzünden tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle söz konusu 4 kişi bıçakla yaralandı. Eskişehir Devlet ve Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Diğer olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. O.Y. (18), bahse konu yerde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada sol bacağından bıçaklandı. Yaralanan genç, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olayın şüphelileri A.K. (23) ile K.G.'yi (19) gözaltına aldı.

Her üç olayla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

ESKİŞEHİR'DE BİR GECEDE 3 SİLAHLI KAVGA: 7 YARALI
ESKİŞEHİR'DE BİR GECEDE 3 SİLAHLI KAVGA: 7 YARALI
ESKİŞEHİR'DE BİR GECEDE 3 SİLAHLI KAVGA: 7 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 12:25:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 13:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?