6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

3 bin kişiye giyim yardımı yapıldı

Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi, Ramazan ayında 3 bin kişiye giyim, 100 aileye eşya ve 400 öğrenciye okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı yaptı.

Odunpazarı Belediyesi'nin 'yüzler paylaşmakla güler' sloganıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim ve ev eşyası gereksinimlerini karşılamak amacıyla hizmet veren Paylaşım Merkezi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi mağdur vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Hayırsever vatandaşların ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere bağışladığı giyecek, eşya ve çok sayıda malzeme, Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi mağazasında sistemli bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Yapılan yardımların büyük bir şeffaflık içerisinde vatandaşlara ulaşmasını sağlayan ve e-paylaşım hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin isimlerini vermeden hayırsever vatandaşlara yaptıkları yardımların ne zaman ulaştığını bildiren Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi, böylelikle hem hayırsever vatandaşların, hem de ihtiyaç sahiplerinin merkeze duydukları güveni boşa çıkarmıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 17:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?