6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

3 kişilik aile yok oldu

Eskişehir'de bir çift ve 7 yaşındaki çocukları, evlerinde tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Kadının, kıskançlık yüzünden cinnet geçirerek eşi ve çocuğunu öldürüp intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. 

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Fevzi Sürmeli'nin özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bugün doğum günü olduğu öğrenilen Murat B. (33), 3 ay önce üniversitenin Devlet Konservatuvarı Bölümü'nde kostüm görevlisi olarak işe başlayan eşi Gülbeyaz B. (33) ve 7 yaşındaki kızları E.B.'nin yatak odasında tabancayla vurularak öldürülmüş cesetleri yakınları tarafından bulundu. 

Üniversitede herkesin sevgisini kazanan çift ve çocuklarının ani ölümü mesai arkadaşlarını yasa boğarken, polisin evde yaptığı incelemede Gülbeyaz B.'nin elinde tabanca ve 7 adet boş kovan bulundu. 

Cenazelerin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılacak otopsinin ardından yarın toprağa verileceği bildirildi. Kadının kıskançlık duyduğu eşi ile aralarında çıkan tartışma sonunda cinnet geçirerek bu korkunç cinayeti gerçekleştirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 15:30:51
Güncelleme :13 Nisan 2008 Pazar 15:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?