8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

3 tecavüzcüyü nasıl serbest bırakırsınız ?

Eskişehir’de eşinden boşanan bir çocuk annesi 26 yaşındaki S.B., Mehmet Uyar (24) ile arkadaşları Osman Türker (25) ve Emin Sanatlı’nın (28) kendisine sırayla tecavüz ettiğini ileri sürerek jandarmaya başvurdu.



Önceki gün jandarmalar tarafından gözaltına alınan üç zanlı, dün çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Sanıkların serbest bırakılmasına tepki gösteren S.B., "Para karşılığında ilişkiye girdiğimi söylemişler. Söyledikleri yalan. Bunlar nasıl serbest bırakılır?" dedi.

 

S.B., kendisinin birkaç ay öncesine kadar Eskişehir’de kadın sığınma evinde kaldığını, son olarak buradan ayrılıp bir kadın arkadaşının evine yerleştiğini anlattı.

DHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 12:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan şahin IP: 88.225.212.xxx Tarih : 15.09.2008 20:56:13

nakadar dogru nakadar yanlış bilemem ancak ben bunu bilirim kanun suçlu kimseyi serbest bırakmaz ben eski sabıkalılardanım yanlış anlaşılmasın haa adi süç deyil devlet baba kimseyi süçlü diye serbest bırakmaz kimsenin şüpesi olmasın kadında bişeyler var bence baksana sıgınma evinden bi arkadaşının evine yerleşmiş onda bi arıza olabilir