6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

30 kişi alınacak, bin 132 kişi başvurdu

Eskişehir'de yeni açılacak bir kültür merkezinde çalışmak üzere alınacak 30 personel için, çoğu üniversite mezunu bin 132 kişi başvuru yaptı.

Kültür Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Necmi Ünver, sanat merkezinin gişeleri, vestiyeri, halkla ilişkiler ve kafeterya bölümlerinde çalışmak üzere elemanlar aradıklarını, bunun için gerekli çalışmaları yaklaşık 15 gün önce başlattıklarını söyledi.

Yaptıkları duyurular ve verdikleri ilanlar sonucu kültür merkezinde çalışmak için bin 132 kişi başvuruda bulunduğunu bildiren Ünver, şöyle konuştu: “Söz konusu arkadaşlar içinden önce portföyümüze uygun 60 kişiyi seçtik. Bunlar arasında da 30 arkadaşımızı saptayıp bünyemizde değerlendireceğiz. Bu kadar yoğun bir ilgi beklemiyorduk. İşe girmek için başvuruda bulunanların yaklaşık yüzde 60'ı bayan. İş başvurusu yapanların çoğunluğunun üniversite mezunu olması dikkat çekici. Kültür merkezinde çalışmak için yoğun bir ilginin olması beni şaşırttı.”

Necmi Ünver, başvurunda bulananları genel kültür sınavına tabi tuttuklarını belirterek, “Kültür merkezi gibi bir yerde çalışacak arkadaşları alırken ince eleyip sık dokumamız gerektiğine inanıyoruz. Elimizden geldiğince en iyi arkadaşları seçip istihdam etmek istiyoruz” dedi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 10:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?