4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

4. Tiyatro Festivali başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "4. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali" başladı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni çocuk oyunu 'Küçük Prens'in gösterimi ile başlayan festivale, yurt içinden gelen misafir tiyatro topluluklarının yanı sıra, Bulgaristan, Moldova, Rusya, Fransa ve Fildişi Sahili'nden gruplar katıldı.

Festivalin açılışında konuşan Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mete Ayhan, Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin bugünlere geldiğini görebilmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de, "Çocuklar için yapılan uluslararası bir festivali, dördüncü kez gerçekleştiriyor olabilmek bir başarıdır. Bütün arkadaşlarımı kutlarım. Eskişehir bir Anadolu kenti olarak, iki büyük uluslararası festivale ev sahipliği yapıyor. Genç arkadaşlarıma ve Eskişehir'in değerli halkına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Büyükerşen, konuşmasının ardından festivale destek veren Eskişehirli işadamlarına teşekkür plaketlerini takdim etti.4. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 15 Şubat'a kadar sürecek

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:45:22
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 15:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?