9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

4 ayrı kavga: 9 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen 4 ayrı kavgada 2'si bıçakla 9 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, düğünden dönen M.F. (19), T.Y. (17), İ.K. (22) ve M.A.B. (25), Tunalı Mahallesi Dizgin Sokağı'nda kimliği meçhul 6 kişilik bir grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Arbedede, T.Y. karnından bıçakla, M.F, İ.K. ve M.A.B. de darp edilerek yaralandı. 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan T.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

İstiklal Mahallesi Adalar mevkii Porsuk Çayı kenarında meydana gelen olayda da, A.Ö. (49), 30 senelik arkadaşı M.G. (46) ile bahse konu yerde içki içerken bıçakla elinden yaralandı. Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürülen A.Ö, kendisini M.G.'nin bıçakladığını, nasıl yaraladığını hatırlamadığını ve arkadaşından şikayetçi olmadığını söyledi. Polisin gözaltına aldığı M.G. ise suçlamayı reddederek, bir ara ağız münakaşası yaptıkları A.Ö.'nün içki şişesinin kapağını açmak için elindeki bıçağı tutunca yaralandığını söyledi.

İstiklal Mahallesi Göksu Kavşağı'nda yaşanan olayda ise, Y.Ç. (31), O.D. (24) ve C.Ç. (24), bir süre oturdukları lokalde çalışan garson O.B. ile 3 kişinin, kendilerini "masaya vurma" yüzünden darp ettiklerini iddia etti. Yaralanan Y.Ç, 112 Acil Servis ambulansıyla getirildiği Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Y.Ç.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Polis, olayla ilgili şüpheli M.B.'yi gözaltına aldı.

Diğer olay, Sazova Mahallesi Sazova Caddesi'nde meydana geldi. Çocukları tartışan bayanlar İ.T. (25), Ş.K. (32) ve F.K. (65), daha sonra kendileri kavgaya tutuştu. Arbedede hafif şekilde yaralanan 3 bayan, birbirlerinden şikayetçi oldu. Olaylarla alakalı soruşturmalara devam edildiği bildirildi. 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2007 Cumartesi 17:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?