4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

4 kişiyi öldüren sanığa müebbet

Eskişehir'de kayınbiraderini berber koltuğunda tabancayla öldürdükten 3 gün sonra taziye evini basıp kayınpederi, kayınvalidesi ve eşini de öldüren sanık, 4 ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü son duruşmasında tutuklu sanık Ömer Korkar, son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyetinin son sözünü sorduğu Korkar, "Pişmanım, mahkemenin vereceği karara saygılıyım" dedi.

Daha sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Ömer Korkar'ı 4 kişiyi tasarlayarak öldürdüğü için 4 ayrı ağırlaştırılmış hapse mahkum etti.
19 Ocak 2008 tarihinde Eskişehir'in Sütlüce Mahallesi'nde bir berber dükkanında kayınbiraderi Mehmet Çetin Şengül'ü (29) koltukta tıraş olurken tabancayla öldüren Ömer Korkar (29) firar etmiş, 3 gün sonra Esentepe Mahallesi'ndeki taziye evini de basıp kayınvalidesi Hamiyet Şengül (53), kayınpederi Metin Şengül (65) ve eşi Ayşe Korkar'ı (26) da öldürdükten sonra teslim olmuştu.

Adliyeye sevk edilirken gazetecilere, "Daha rahatlayamadım" diyen ve katliamı eşinin boşanmak istemesi üzerine gerçekleştirdiği iddia edilen Korkar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 18:15:29
Güncelleme :5 Haziran 2009 Cuma 18:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?