3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

5 bin kişinin önünde imzaladı!

Eskişehirspor'un yeni transferi Ümit Karan, stadyumda düzenlenen törenle kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda düzenlenen imza töreninde kırmızı-siyahlı formayı giyen Ümit Karan'ı, çok sayıda coşkulu taraftar tezahüratlarıyla karşıladı.

İmza törende konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Ümit Karan'ı alırız dedik. Dediler ki, 'gelmez.' Neden? 'Galatasaray, şu kadar para ister. Ümit'in alacakları var.' Sevgili kardeşimi çağırdım. 'Yeter ki, Galatasaray kulübü ile işimi hallet başkan, o büyük taraftara camiaya seve seve gelirim' dedi. Ümit ile 3 yıllık anlaştık. Ümit buraya büyük işler yapmaya geldi. Bugünden itibaren 3 yıllığına bu büyük camianın oyuncusu, buraya hedefli geldi. Bu sene ligte sürprizler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Ünal, Ümit Karan ile birlikte iyi bir ikili olacağına inandığı Gineli golcü futbolcu Souleymane Youla'nın bonservisini kulübünden almak için yarın Fransa'ya gideceğini sözlerine ekledi.

Eskişehirspor'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Ümit Karan ise, taraftarlara bol bol imza dağıttı. Başkan Ünal ile Karan'ın yaş pasta kesip birbirine yedirdiği imza törenine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, diğer protokol mensuplarının yanı sıra Nuri Alço ve Ali Baransel gibi ünlü isimlerde katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 09:19:09
Güncelleme :28 Haziran 2009 Pazar 14:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?