6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

5 kişi sızan gazdan zehirlendi

Eskişehir'de soba, klima ve şofbenden sızan gazdan zehirlenen bir bebek 5 kişi, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şirintepe Mahallesi, Hayatveren Sokak'ta bulunan bir evde oturan S.A (29), H.A (30), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürülen şahıslar, tedavi altına alındı.

Akarbaşı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan bir dairede meydana gelen diğer olayda ise, oda içinde bulunan klima cihazından duman çıktığını gören anne A.K (25), kızı N.K'nin (1) zehirlenmiş olabileceğinden şüphe ederek, çocuğunu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Bebeğin yapılan muayenesinde klimadan sızan gazdan zehirlendiği ve sağlık durumunun ciddi olduğu belirlendi.

Arifye Mahallesi Süleyman Çakır Caddesi üzerindeki bir evde şofbenden sızan gazdan zehirlendikleri öğrenilen C.D. (36) ile Z.D. (32) de ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi alındı.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 13:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?