8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

5 YTL için kızların saldırısına uğradı

ESKİŞEHİR'de 42 yaşındaki Hasan Çetinkaya, yolda yürürken yanına gelip kendisinden 5 YTL isteyen 2'si kız 3 kişinin saldırısına uğradı. Kimliği belirsiz 17- 18 yaşlarındaki kızlar tarafından bıçakla yaralanan Çetinkaya hastanede tedavi altına alındı.


Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında, Arifiye Mahallesi Dersaneler Sokak'ta meydana geldi. Bir meyhanede alkol alıp evine giden Hasan Çetinkaya'nın yolunu kesen kimliği belirsiz 17- 18 yaşlarındaki 2'si kız 3 genç, 5 YTL istedi. Parayı vermediği için kendisine saldıran gençle boğuşan Çetinkaya, bu sırada, ellerinde bıçak olan 2 kız tarafından sağ kasığından ve koltuk altından bıçaklandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken yaralanan Hasan Çetinkaya, çevredekilerin çağırdığı 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastenede tedavi altına alınan ve yapılan muayenesinde 222 promil alkollü olduğu belirlenen Hasan Çetinkaya ifadesinde, “Yolda karşılaştığım ikisi kız 3 genç benden 5 YTL istedi. Vermeyince yanıma gelip ceplerimi yoklamaya başladılar. Bunun üzerine erkek olanla boğuşmaya başladık. Bu sırada biri siyah kısa saçlı zayıf, diğeri sarı küt saçlı ve kilolu olan 2 kız ellerinde bıçaklarla bana saldırdı. İkisinin de elinde bıçak vardı. Beni bıçakla yaralayıp erkek arkadaşlarıyla birlikte kaçtılar” dedi.
Polis, saldırganların yakalanması için araştırma başlattı.




Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 16:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?