6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Acılı babanın yürek burkan feryadı

Eskişehir'de, ilköğretim öğrencisi olan 14 yaşındaki kızının 2 ay önce kaçırıldığını iddia eden gözü yaşlı baba, "Kızım henüz evlenecek değil, okuyacak yaşta" diyerek yetkililerden yardım istedi.

2 çocuk babası inşaat işçisi Mehmet Ç.'nin (41) ilköğretim okulunda eğitim gören kızı Yağmur Ç., 2 ay önce, "Okula gidiyorum" diyerek ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Baba Mehmet Ç., sınıf arkadaşlarından aldığı bilgiye göre kızını bir süre önce internetten tanıştığı ve Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde oturduğunu öğrendiği 23 yaşındaki bir gencin kaçırdığını öğrenerek ailesiyle irtibat kurduğunu öne sürdü.

Mehmet Ç., "Görüştüğüm gencin yakınları önce bana kızımı bulup göndereceklerini söyledi. Daha sonra da, 'Çocuğunu bulup sana göndeririz ancak savcılığa açtığın davandan vazgeç' diye şart koştular. Ben asla davamdan vazgeçmem. Bu nasıl bir düşünce? Kızımla hiç görüştürülmedim. Kızım öğrenim görecek yaşta, evlenecek yaşta değil. Kızım derslerinde çok başarılı bir öğrencidir. Kimsenin kızımın istikbali ile oynamaya hakkı yok. Çocuğumun hayatından endişe duyuyorum. Baskı ve tehdit altında tutulduğunu düşünüyorum" ifadelerini kaydetti.

Mehmet Ç., yetkililerden yardım talep ederek, "Ailece hepimizin psikolojisi bozuldu. Ben çalışamaz hale geldim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?