5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Açılışta görünmez kaza!

BAKAN EROĞLU'NUN BAŞINA MİLLETVEKİLİ MERCAN'IN TUTTUĞU MAKAS DÜŞTÜ

Eskişehir'de park açılışı yapan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun başına, TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili Murat Mercan'ın elindeki makas düştü.

Bakan Eroğlu, Eskişehir'in merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi tarafından Çankaya Mahallesi'ne yaptırılan Şelale Park'ın açılışına katıldı. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, konuşmasının ardından hayırlı olmasını dileyip AK Parti Eskişehir milletvekilleri Murat Mercan, Nedim Öztürk, AK Parti İl Başkanı Salih Koca, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile birlikte kurdeleyi kesti. Bakan Eroğlu, açılışın ardından yere düşen kurdele parçalarını almak için eğildi. Bu esnada TBMM Dış İlişkiler

Komisyonu Başkanı ve AK Parti milletvekili Murat Mercan'ın elindeki makas, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun başına düştü. Mercan, bunun üzerine, "Aman aman" deyip Bakan Eroğlu'nun başını sıvazladı. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, ardından vatandaşlarla bir süre sohbet edip park içindeki şelale önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 11:55:04
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 18:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?