6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Adıyamanlı öğrenciler Eskişehir'de

Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell işbirliği ile düzenlenen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Eskişehir'e gelen Adıyamanlı ilköğretim öğrencileri için Büyükşehir Belediyesi tarafından film gösterimi düzenlendi.

Bir grup Adıyamanlı öğrenci, doğu illerinde yaşayan ilköğretim çağındaki öğrencilerin batı illerindeki yaşıtları ile tanışması ve kaynaşması amacıyla düzenlenen "Gönül Köprüsü Projesi" dahilinde Eskişehir'e geldi.

Büyükşehir Belediyesi konuk öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi'nde özel bir film gösterimi düzenledi. Aralarında sinemaya hiç gitmemiş öğrencilerin de bulunduğu konuk öğrencilere film gösterimi öncesinde sinema kültürünün vazgeçilmezlerinden olan patlamış mısır ikram edildi.

Öğrenciler Eskişehir'i çok beğendiklerini ifade ederek, "İlk kez böyle büyük bir şehre geldik. Eskişehir çok güzel, buradaki üniversitelerde okumak istiyoruz" şeklinde konuştular.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 12:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
... IP: 88.229.111.xxx Tarih : 1.07.2008 15:01:05

yani bir haber bu kadar abartılır inanamıyorum size siz adıyamanlıları ne sandınız yok hiç sinemaya gitmemişlerr yok biz onlara mısır ikram etmişiz yok hiç büyük şehir görmemişler e yuhh yani daha ne diyeyimmmmm......