3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

AKP'de Ayten dönemi

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana millete hizmet için kolları sıvamış ve bundan başka aşkı olmayan bir liderin partisi olduğunu söyledi.

Çifteler İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresi AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan'ın katılımıyla Çifteler İlçe Kültür Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Mevlüt Ayten tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti iktidarının 10 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmalara değindi.

Reyhan konuşmasında şunları söyledi; "AK Parti kurulduğu günden bu yana millete hizmet için kolları sıvamış ve bundan başka aşkı olmayan bir liderin partisidir. 10 yılda bu ülkenin geçirdiği değişimi hepimiz yaşayarak gördük. Ancak kolay unutuyoruz. Geleceğe ışık verecek şey, geçmişten çıkarılan anlamlı derslerdir. Şu anda 2014’ün kadrolarını hazırlayacak kongreleri yapıyoruz. 2014 ise 2015’in habercisi olacaktır. Onun için bu kongrelerde görev alacak arkadaşlarımız devralacakları bayrağı daha da yukarıya çıkarmanın heyecanı, motivasyonu ve donanımı içerisinde yeni bir yol arkadaşlığını başlatacaktır."

Yoğun katılım ve ilgi altında tamamlanan AK Parti Çifteler İlçe Kongresinde İlçe Başkanı Mevlüt Ayten tek listeyle girdiği kongrede kullanılan oyların tamamını alarak tekrar başkan seçildi

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2011 Pazartesi 17:31:43
Güncelleme :15 Aralık 2011 Perşembe 16:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?