3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

AKP'ye aday adayı akını

ESKİŞEHİR AK PARTİ'DEN 37 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, 12 Haziran'daki milletvekili seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olmak isteyen 37 aday adayının başvuru yaptığını söyledi.

Reyhan, partisinin il binasında düzenlediği toplantıda, AK Parti'de aday adaylığı başvuru süresinin dün tamamlandığını hatırlatarak, çok sayıda kişinin AK Parti'de milletvekili aday adayı olmak için partiye geldiğini belirtti.

Milletine hizmet etmek isteyenlerin AK Parti'den aday adayı olduğunu ifade eden Reyhan, şöyle konuştu: "12 Haziran 2011 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olmak isteyen 37 aday adayı başvurdu. Bu adayların 6'sı kadın, 4'ü de engellilerden oluşuyor. Partimiz kurulurken de AK Parti'de siyaset yapacak insanların doğru, dürüst ve Çalışkan kişilerden oluşmasına özen gösterildi. Bu partiyi milletimiz kurdu ve milletin gücüyle bugünlere geldik. AK Parti'de ne aldatmak, ne de aldanmak var. Eskişehir'den 37 aday adayının hepsi birbirinden değerli. Hayırlı olsun. Adaylara başarılar diliyorum. AK Parti hizmetleri devam ediyor. Hizmetlerimizi sürecek. Hizmet sürsün millet gülsün."

ESKİŞEHİR AK PARTİ'DEN 37 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 15:16:02
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 15:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?