9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Alışveriş merkezine yoğun ilgi

ESKİŞEHİR’de Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in açılışını yaptığı Kanatlı Alışveriş Merkezi’ni 6 günde 180 bin kişinin gezdiği açıklandı.


Kanatlı Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Kanatlı ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kanatlı ve Deniz Kanatlı düzenledikleri basın toplantısında merkeze Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Fahri Kanatlı, 22 milyon dolarlık yatırımla 4 katlı olarak yapılan iş merkezinin bir çok ünlü markayı birarada topladığını söyledi.

Alışveriş merkezini açışının ikinci günü olan 8 şubat 2007 tarihinde 50 bin kişinin gezdiğini belirten Fahri Kanatlı, “Son 6 gün içerisinde merkezimizi 180 bin kişi gezdi. Ortalama olarak günde 30 bin kişi merkezimize geliyor. Bizim hedefimiz günde 15 bin kişiydi. Hedefimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Alışveriş merkezimiz 500 kişiye de istihdam olanağı yarattı” dedi.

‘BOYNER'LER KİRACIMIZ’

Alışveriş merkezinin birinci ve ikinci katlarında Boyner firmasına ait mağazaların bulunduğunu kaydeden Fahri Kanatlı, “Binanın dışında Kanatlı Alışveriş Merkezi, üzerinde de Boyner tabelası bulunuyor. Bazı kişiler buranın Boyner’e ait bir merkez olduğunu sanıyor. Burası Kanatlılara aittir. Boyner bizim kiracımızdır” diye konuştu. Kanatlı Alışveriş Merkezi’nde Boyner’in yanı sıra çok sayıda tanınmış firmaların mağazaları bulunuyor. Merkezin en üst katında ise toplam 900 kişi kapasiteli 9 sinema salonunun önümüzdeki ay hizmete gireceği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2007 Perşembe 14:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?