5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Alışveriş merkezlerine bomba ihbarı!

ESKİŞEHİR’de, alışveriş merkezlerine bomba ihbarı paniğe yol açtı. Alışveriş merkezlerini boşaltan polis içerde arama yaptı, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Bugün saat 13.30 sıralarında, 155 Polis İmdat hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi, alışveriş merkezine bomba koyduğunu söyleyerek telefonu kapattı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Eskişehir’in en büyük alışveriş merkezlerinden olan Espark ve NEO alışveriş merkezinde çalışanlar da dahil herkesi dışarı çıkardı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli bomba uzmanları alışveriş merkezlerini didik didik aradı. Polisler, Espark ve NEO alışveriş merkezlerinin yanısıra Kanatlı Alışveriş Merkezi ile Esnaf Sarayı Çarşısı’nı da kontrol etti.
Polisin dışarı çıkardığı NEO ve Espark alışveriş merkezlerindeki vatandaşlar ile çalışanlar yaklaşık 2 saat kapı önünde bekledi.

Bazı vatandaşlar alışveriş merkezlerinin garajlarına bıraktıkları otomobillerini almak isteyince güvenlik görevlileri ile tartıştı. Güvenlik görevlileri otoparktaki araçları çıkartıp sahiplerine teslim etti.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları kontrollerde, ihbarın asılsız olduğunu bildirdi.

DHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 16:46:09
Güncelleme :11 Temmuz 2008 Cuma 16:51:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?