8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Alkollü şahıs bataklığa saplandı

Eskişehir'de, dengesini kaybedip Porsuk Çayı'na düşen alkollü bir kişi bataklığa saplandı. İtfaiyenin uzattığı merdivenle kurtarılan ve her yeri çamur olan vatandaş, olay yerinin yakınında bulunan oto yıkamada yıkandı.

 
Edinilen bilgiye göre, Kırmızı Toprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi Demir Köprü mevkisinde meydana gelen olayda, Ferhat G. (47), köprü altında içki içerken bir anda dengesini kaybedip, Porsuk Çayı'na düştü. Alkollü vatandaş, su az olan çayda bataklığa saplandı. Bunu fark eden vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, bacakları bataklığa saplanan Ferhat G.'yi kurtarmak için itfaiyeden yardım istedi. Bu arada, çevredeki vatandaşların getirdiği merdiven kısa geldi. Köprü altındaki içki şişeleri ise dikkati çekti. Bahse konu yere gelen itfaiye görevlileri, Porsuk Çayı'na merdiven indirdi.

Bir süre sonra merdivene tutunarak bataklıktan kurtulmayı başaran ve vücudunun tamamı çamur olan şahıs, çevredeki çok sayıda vatandaşın dikkatini çekti. Bir polis memurunun pet şişeyle döktüğü su ile ellerinde ve yüzündeki çamurları bir nebze olsun temizleyen Ferhat G, vatandaşların teklifi üzerine köprü yanındaki bir oto yıkama ve yağlama yerine gitti.

Önce musluktan akan su ile elini ve yüzünü yıkayan alkollü vatandaşa, daha sonra işyeri görevlileri tazyikli su tutarak, elbisesindeki çamurları temizledi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren Ferhat G.'nin düştüğü duruma gülen bir vatandaş, "İyi ki, yıkama yağlamanın yanına düşmüş. Saatler olsun. Sen kalk emniyete dua et, ölüp gidecektin" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 17:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?