8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Alkollü sürücü tamirhaneye girdi

Eskişehir'de, alkollü bir sürücünün kullandığı otomobilin lastik tamir dükkanına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, kaza Şeker Mahallesi Sivrihisar Caddesi'nde meydana geldi. Ö.E. (45) idaresindeki 26 KC 616 plakalı otomobil, bahse konu yerde kontrolden çıkarak, Kadri Arslan'a ait oto lastik tamirhanesine girdi. Kazada, otomobil sürücüsü Ö.E. ile araçta bulunan oğlu Baturalp Ergüt (21), annesi Cahide Ergüt (75) ve babası Ziya Ergüt (76) araç içinde sıkıştı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede kurtarıldı. 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu yaralılar, ambulanslarla Eskişehir Devlet ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Cahide Ergüt ile eşi Ziya Ergüt'ün sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Bu arada, 272 promil alkollü çıktığı bildirilen otomobil sürücüsü Ö.E, önüne aniden bir aracın çıkması neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Öte yandan, dükkanın kapısından içeriye giren ve ilginç bir görüntü oluşturan otomobil, çekiciyle otoparka çekildi. Dükkan kapalı olduğu bir anda yaşanan kazada, işyerinde 500 YTL değerinde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.


Trafik ekipleri kazayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

 

İha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 11:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?