5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Ambulans takla attı: 5 yaralı

HASTA TAŞIYAN ZİNCİRLİ AMBULANS TAKLA ATTI: 5 YARALI

Eskişehir’in Alpu ilçesinde hasta taşıyan ambulansın takla atması sonucu meydana gelen kazada 3’ü sağlık memuru 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kozlubel köy yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasta taşıyan Tayyip A. idaresindeki 26 DS 461 plakalı 112 Acil Servis’e ait ambulans, bahse konu yerde yolun karlı ve buzlu olması sebebiyle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, ambulansın şoförü Tayyip A., sağlık görevlileri Gülşen Doğan, Fadime Guzey, hasta Erdoğan İnanır ve refakatçisi Zeliha İnanır yaralandı. Yaralılar, sağlık görevlilerinin telsiz yardımıyla kaza mahalline başka bir ambulans istemesiyle devrilen ambulanstan çıkarılıp Eskişehir’deki Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, sağlık görevlilerin Kozlubel köyünde ikamet eden ve bir süre önce bir rahatsızlığından dolayı ameliyat olan hastayı refakatçisi ile birlikte Eskişehir Devlet Hastanesi’ne götürdüğü öğrenildi.

Bu arada devrilen ambulansın iki lastiğinde de zincir takılı olduğu gözlenirken, jandarma ekipleri kazayla alakalı inceleme başlattı.

HASTA TAŞIYAN ZİNCİRLİ AMBULANS TAKLA ATTI: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 12:33:02
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 15:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?