8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Anadolu Üniversitesi'nde yas

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü uzmanlarından Atilla Beskin, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. 

Anadolu Üniversitesi'nde 25 yıldır çalışan ve bir süre önce rahatsızlanan Atilla Beskin'in (51) vefatı, üniversiteyi yasa boğdu. Beskin için Anadolu Üniversitesi rektörlük binası önünde düzenlenen cenaze törenine, Prof. Dr. Orhan Oğuz, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, mesai arkadaşları, ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nüvit Gerek, "Atilla, üniversitemizde çok büyük emeği olan, bey efendi kişiliğiyle ve inceliğiyle kimseyi incitmeyen herkes tarafından sevilen bir arkadaşımızdı. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 

Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, öğretim görevlisi Kenan Şanlıer ise konuşmasında, "Atilla bizim için çok büyük kayıp. Kendisi çok incindi, ama kimseyi incitmedi. Yoğun ve gergin çalışma ortamında dahi sempatik tavırları ile ortamı çok iyi bir şekilde yumuşatırdı" diye konuştu. 

Evli ve bir çocuk babası olan Beskin'in cenazesi, Gümülcine Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2007 Çarşamba 17:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?