6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Anne beni bıçakladılar hastaneye gel

Eskişehir Kuzey Kıbrıs Dostluk Parkı’nda önceki akşam, bir grup arkadaşıyla sohbet eden lise son sınıf öğrencisi Osman U. (18) ile aynı lisenin 3’üncü sınıfında okuyan B.G. (17) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından B.G., Osman U’yu kasığından ve göğsünden 6 kez bıçaklayıp kaçtı. Ağır yaralanan Osman U. ambulanstan indirilirken cep telefonuyla annesini arayarak "Anne beni bıçakladılar, hemen hastaneye gel" dedi.

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Osman U’nun hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Gözaltına alınan B.G., parkta arkadaşları ile otururken yanlarından bir köpeğin geçtiğini, şakalaşmak için bağrıştıklarını bu sırada diğer tarafta oturan Osman U. ve arkadaşlarının kendilerine küfür ettiğini öne sürdü.

B.G., Osman U’nun kendisine bıçakla saldırıp kalçasından hafif yaralandığını, boğuşma sırasında yere düşen bıçağı alıp Osman U.’yu bıçakladığını söyledi. B.G. ile birlikte gözaltına alınan 15 yaşındaki L.G., V.T. ile 16 yaşındaki T.U. da adliyeye sevk edildi

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 10:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?