6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Annesinin cesediyle 2 gün yaşadı

Eskişehir'de bir evde bıçaklanan genç kız, öldürülen annesinin cesediyle 2 gün yaşadı.

Tecavüze de uğradığı öne sürülen 16 yaşındaki genç kız hastanede tedavi altına alınırken, annesinin cesedi otopsiye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Bağlar Mahallesi Yeni Mekan Sitesi'ndeki dairede meydana geldi. Seniha Özsakçı (43) ile kızı A.Ö. (16) eve gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçaklandı. Anne Özsakçı olay yerinde hayatını kaybederken, lisede öğrenim gören kızı A.Ö ise yaralandı. Yaşadığı korkunç olayla şoka giren A.Ö ise evde annesinin cesediyle 2 gün birlikte yaşadığı iddia edildi.

Olay Özsakçı ailesinden haber alamayan yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı. Polisin çağırdığı çilingirin kapıyı açmasıyla eve giren ekipler yaralı A.Ö'yü yatak odasında battaniye sarılı olarak buldu. Anne Özsakçı'nın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan A.Ö'nün tecavüze uğradığı da ileri sürüldü. Özsakçı'nın ceseti otopsi yapılmak üzere ESOGÜ Tıp Fakültesi Morgu'na kaldırılırken, polis kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2008 Pazartesi 13:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?