6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

AÖF'de internet başvuruları başlıyor

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) uzaktan eğitim sistemi ile öğretim veren İktisat, İşletme ve Açıköğretim fakültelerine ek yerleştirme, dikey geçiş, ikinci üniversite, lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt ve lisans tamamlama programlarının internet başvuruları ve kayıt işlemlerinin 27 Ekim'de başlayacağı bildirildi.

AÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, öğrenci adayları, internet başvuru işlemlerini "http://aofkayit.anadolu.edu.tr" adresinde bulunan siteden, kayıt işlemlerini ise illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarından olmak üzere iki aşamada gerçekleştirecekler.

Başvurular, 21 Kasım'da sona erecek. Bu tarihten sonra internetten ya da başka bir yöntemle başvuru yapılmasının söz konusu olamayacağını belirten yetkililer, "Öğrenci adayları, elektrik kesintisi, teknik arızalar ya da hattın kesik olması sebebiyle başvuru yapılamaması gibi durumları da gözönüne alarak, başvurularını son günleri beklemeden yapmalılar.

İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli olmadığından, adaylar internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları 'İnternet Başvuru Belgesi'nin yazıcı dökümünü alarak, 2008-2009 öğretim yılı dikey geçiş, ek yerleştirme, ikinci üniversite, lisans tamamlama ve lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt kılavuzunda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak, illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptırmaları gerekiyor. Öğrenci adayları, internet başvuru ve kayıt kılavuzuna, internet adresinden ulaşabilir ya da AÖF bürolarından da temin edilebilir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 14:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?