5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Arkadaşı hayatını kurtardı

FACEBOOK'TA YAZDIKLARINDAN ŞÜPHELENEN ARKADAŞI HAYATINI KURTARDI

Eskişehir'de, intihar girişiminde bulunduğu öne sürülen yeni evli üniversite öğrencisi genç bir kadın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yazdığı iletilerden şüphelenip kendisini telefonla arayan kız arkadaşının haber verdiği polisler tarafından kurtarıldı.

Olay, Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce dünya evine giren Anadolu Üniversitesi öğrencisi S.U. (20) adlı genç kadın, fabrika işçisi eşi işyerindeyken girdiği bunalım neticesinde sağ kol bileğini jiletle kesti. S.U.'nun Facebook'taki sayfasına yazdığı duygusal ifadelerden şüphelenen bir kız arkadaşı, kendisini cep telefonuyla aradı. S.U. arkadaşından helallik isteyip intihar edeceğini söylediği esnada yere yığıldı.

Arkadaşının sesini bir daha duyamayan genç bayan, "155 Polis İmdat" hattını arayıp, polislere durumu anlatıp S.U.'nun evinin adresini verdi. İkametin kapısını kırarak içeriye giren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri, kan kaybeden ve baygın haldeki genç kadını hemen ekip otosuna bindirip Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. S.U. tedavi altına alınırken, bilgisayarında annesine hitaben yazdığı bir not bulunduğu öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

FACEBOOK'TA YAZDIKLARINDAN ŞÜPHELENEN ARKADAŞI HAYATINI KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 11:45:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 13:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?